AV Consultant

Omschrijving

De OMD Family, een bijzondere club, waar je als AV Consultant zomaar onderdeel van kunt worden. Als nieuw lid van de familie voeg je directs iets moois toe. Je maakt onze klanten nóg succesvoller. Door ze te laten shinen op die plekken waar het opvalt. In de stortvloed van advertenties en informatie springen de campagnes van jouw klanten eruit.

Dat is wat we dagelijks doen, voor de mooiste klanten. Wat denk je van McDonalds, Renault en PepsiCo? Online, offline, van Instagram tot billboard, we raken mensen. En dat doen we zo goed dat het awards oplevert. De AMMA, SpinAward, Effie, SponsorRing, ze prijken allemaal in de prijzenkast van Omnicom Media Group (OMG), waar we onderdeel van uitmaken.

Jouw waarde als AV Consultant bij OMD

Als AV consultant ben jij het aanspreekpunt voor onze (internationale) klanten op jouw AV campagnes. Je adviseert in de te volgen (geïntegreerde) AV strategie en daarbij behorende tactieken. Als de spin in het AV web heb je veel contact met collega’s, klanten en radio- en TV exploitanten. Ook krijg je ruimte om je te verdiepen in de markt waar we ons in bewegen, van technologie tot de consument. Hierin wordt een proactieve houding & interesse met betrekking tot verschillende nieuwe digitale ontwikkelingen zeer gewaardeerd.

We are people obsessed bij OMD

En dat merk je, want relaties zijn voor ons van grote waarde. Onderling en met onze klanten. We vinden je persoonlijkheid het belangrijkst en staan dan ook open voor elkaars mening en ideeën. Wat wil je bereiken? Jij hebt de regie over je groei en wij faciliteren de mogelijkheden. Dus toon vooral initiatief en je carrière neemt een enorme vlucht. Groeien in je specialisme of juist een hele andere kant op, werken met klanten in het buitenland? Het kan allemaal!

Connected Teams & Tools

Ons teamgevoel is sterk. Je bent zelf verantwoordelijk voor je werk en carrière maar als collega’s zijn we er altijd om je te helpen. Onze focus? De beste oplossing voor onze klanten. Onze aanpak? Slimme campagnes creëren, die volledig datagedreven zijn. Via ons eigen unieke Omni platform, cool toch? Het geeft onze klanten de kans de best mogelijke beslissingen te nemen over hun branding en campagnes. En dat is ons motto: Better decisions, faster!

Ons aanbod aan jou

Alle ruimte om te groeien met vrijheid en vertrouwen om te excelleren in je werk. Jij neemt je werk serieus en wij jou. Dus bieden we je:

  • Werken in een hecht team bij het leukste en gezelligste mediabureau van Nederland! We hebben een groot internationaal netwerk om mee te sparren en om van te leren. Er is veel ruimte is tot zelfontplooiing en ontwikkeling.
  • Fun! Zoals vrijdagmiddagborrels, feestjes met publishers, bootcamp sessies, ons kerstfeest en teamuitjes naar bijvoorbeeld festivals.
  • Vakantiedagen: 27 per jaar om je van de nodige ontspanning te voorzien.
  • Een mooi salaris. Zelfs voor een baan die voelt als hobby is het fair om betaald te krijgen. Wil je weten hoeveel? Bel ons.
  • Een plek binnen de OMD Family. Check alvast ons Instagramkanaal.


Vereisten

Jouw tools

Je moet een goede dosis humor en gezelligheid meebrengen, anders krijg je het zwaar tussen onze prettig gestoorde collega’s. Dan heb je ook nog:

  • Een hbo- of wo-diploma.
  • Een sterk analytisch vermogen.
  • (Ruime) ervaring binnen AV planning.
  • Positieve energie waarmee je anderen inspireert.

Let’s go!

Realiseer jij next level mediacampagnes? Solliciteer dan direct. Toch nog een vraag? Dat kan uiteraard via Robert.Hoff@omnicommediagroup.