Communications Consultant

Omschrijving

 De OMD Family, een bijzondere club, waar je als Communications Consultant zomaar onderdeel van kunt worden. Als nieuw lid van de familie voeg je directs iets moois toe. Je maakt onze klanten nóg succesvoller. Door ze te laten shinen op die plekken waar het opvalt. In de stortvloed van advertenties en informatie springen de campagnes van jouw klanten eruit.

 

Dat is wat we dagelijks doen, voor de mooiste klanten. Wat denk je van McDonalds, Renault en PepsiCo? Online, offline, van Instagram tot billboard, we raken mensen. En dat doen we zo goed dat het awards oplevert. De AMMA, SpinAward, Effie, SponsorRing, ze prijken allemaal in de prijzenkast van Omnicom Media Group (OMG), waar we onderdeel van uitmaken.

 

Jouw waarde als Communications Consultant bij OMD

In deze rol ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant en ben je, samen met de Director, verantwoordelijk voor alles wat er binnen het team gebeurt. Je weet precies wat er binnen het team en bij de klant speelt. Je zorgt ervoor dat alle deadlines worden behaald en weet precies bij wie je moet zijn om alles in goede banen te leiden. Tegelijkertijd ben je inhoudelijk bezig met de lopende campagnes en heb je kennis van alle digitale disciplines. Je haalt namelijk de mediabriefings voor de campagnes op en communiceert dit aan de digitale specialisten, samen zorgen jullie ervoor dat elke klant het best mogelijke mediaplan krijgt. Helder en duidelijk communiceren zit dus in jouw DNA, net zoals het behouden van overzicht, structuur en het werken met budgetten.

 

We are people obsessed bij OMD

En dat merk je, want relaties zijn voor ons van grote waarde. Onderling en met onze klanten. We vinden je persoonlijkheid het belangrijkst en staan dan ook open voor elkaars mening en ideeën. Wat wil je bereiken? Jij hebt de regie over je groei en wij faciliteren de mogelijkheden. Dus toon vooral initiatief en je carrière neemt een enorme vlucht. Groeien in je specialisme of juist een hele andere kant op, werken met klanten in het buitenland? Het kan allemaal!

 

Connected Teams & Tools

Ons teamgevoel is sterk. Je bent zelf verantwoordelijk voor je werk en carrière maar als collega’s zijn we er altijd om je te helpen. Onze focus? De beste oplossing voor onze klanten. Onze aanpak? Slimme campagnes creëren, die volledig datagedreven zijn. Via ons eigen unieke Omni platform, cool toch? Het geeft onze klanten de kans de best mogelijke beslissingen te nemen over hun branding en campagnes. En dat is ons motto: Better decisions, faster!

 

Ons aanbod aan jou

Alle ruimte om te groeien met vrijheid en vertrouwen om te excelleren in je werk. Jij neemt je werk serieus en wij jou. Dus bieden we je:

 

  • Een veelzijdig en uitdagende functie als Communications Consultant, waarbij er geen dag hetzelfde zal zijn;
  • Fun! Zoals vrijdagmiddagborrels, feestjes met publishers, bootcamp sessies, ons kerstfeest en teamuitjes naar bijvoorbeeld festivals;
  • Vakantiedagen: 27 per jaar om je van de nodige ontspanning te voorzien;
  • Een mooi salaris. Zelfs voor een baan die voelt als hobby is het fair om betaald te krijgen. Wil je weten hoeveel? Bel ons.
  • Een plek binnen de OMD Family. Check alvast ons Instagramkanaal.

Vereisten

Jouw Tools

Je moet een goede dosis humor en gezelligheid meebrengen, anders krijg je het zwaar tussen onze prettig gestoorde collega’s. Dan heb je ook nog:

 

  • Een afgeronde HBO- of WO opleiding, bij voorkeur Communicatie, Marketing of (Bedrijfs)economie;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de mediawereld;
  •  Een sterke interesse in online media, je houdt alle digitale ontwikkelingen nauwlettend in de gaten
  • Ervaring met proces-, project- en clientmanagement;
  • Positieve energie waarmee je anderen inspireert.

Let's go

Realiseer jij next level mediacampagnes? Solliciteer dan direct! Toch nog een vraag? Dat kan uiteraard, via Lynn.van.den.Pol@omnicommediagroup.com