HR Coördinator

Omschrijving

Wie zijn wij?

Omnicom Media Group is een wereldspeler op het gebied van digital advertising en marketing performance en bestaat uit de labels PHD, OMD (de mediabureaus) en Annelect (onze in-house tech hub).  Ons doel is onze klanten nóg succesvoller te maken. Door ze te laten shinen op die plekken waar het opvalt. In de stortvloed van advertenties en informatie springen de campagnes van onze klanten eruit. Welke dat zijn? Wat denk je van McDonalds, Renault, Warner Bros en PepsiCo? Online, offline, van Instagram tot billboard, we raken mensen. En dat doen we zo goed dat het awards oplevert. De AMMA, SpinAward, Effie, SponsorRing, ze prijken allemaal in de prijzenkast van Omnicom Media Group.


Wat ga je doen?

Als HR Coördinator bij OMG is geen dag hetzelfde en weet iedereen binnen no time wie jij bent. Je bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers als het gaat om alle HR gerelateerde vragen. Je komt terecht in een fijn team bestaande uit een HR Director, twee HR Professionals en een Recruiter. Samenvattend ben jij verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Het verzorgen van de gehele HR administratie en het ondersteunen in de salarisadministratie;
  • Het coördineren van de in- door- en uitstroom van medewerkers;
  • Het actief meedenken over de inrichting en efficiëntie van HR processen;
  • De registratie en monitoring van de ziekteverzuimgegevens;
  • Het voorbereiden van diverse HR rapportages.

Naast bovenstaande werkzaamheden is er ook meer dan genoeg ruimte om jouw eigen invulling aan deze functie te geven. Zo is er voldoende tijd om aan mooie HR projecten te werken.  Mede op basis van jouw interesse, ervaring en leerdoelen stellen we de exacte inhoud van de functie vast. 

 

Wat bieden we jou?

Werken binnen een bureau waar technologie, data en analytics centraal staan. Gepassioneerde collega’s met liefde voor het media vak. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, ruimte voor eigen initiatief, vrijheid en verantwoordelijkheid en een plek waar jij het HR vak kunt gaan leren.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO- of WO opleiding in HR of een vergelijkbare richting;
  • Je hebt 1-2 jaar HR gerelateerde werkervaring opgedaan;
  • Je houdt alle ontwikkelingen op het gebied van Arbeidsrecht en Human Resources nauwlettend in de gaten;
  • Vanzelfsprekend heb je uitstekende kennis van Microsoft Office pakketten (Outlook, Word, Excel, Powerpoint);
  • Je hebt een proactieve houding en bent doortastend en resultaatgericht, communicatief sterk en je werkt nauwkeurig en gestructureerd.

Let’s go!

Klinkt deze functie jou als muziek in de oren? Dan maken we heel graag snel kennis met je.  Je kunt via onderstaande knop direct solliciteren. Toch nog een paar vragen? Neem dan contact op met Lynn van den Pol, via Lynn.van.den.Pol@omnicommediagroup.com of via 06-11262513. Tot snel!