SEA Specialist

Omschrijving

PHD is op zoek naar een SEA Specialist die snapt dat zoekmachinemarketing draait om het creëren van de juiste match. Eigenlijk ben je dus een dating bureau. Je snapt hoe een consument denkt en je wilt daar zo goed mogelijk op inspelen.

 

Wil je een volgende stap zetten binnen een wereld waar consumenteninzicht en mediagedrag net zo belangrijk zijn als een unieke aanpak op het gebied van geïntegreerde mediaplanning? Lees dan verder, want dan is PHD een goede match!

 

Bij PHD is cultuur belangrijker dan al het andere. Onze cultuur is gebouwd op het DNA van onze mensen. Goedlachse strijders, ongelooflijke optimisten en eigenwijze teamspelers brengen de extra energie die PHD onderscheidt. Als jij perfect past binnen deze cultuur dan is PHD zeker iets voor jou!

 

Het leven van een SEA Specialist bij PHD

 

Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, opzetten, monitoren en optimaliseren van SEA-campagnes voor een mooi klantenportfolio, waaronder Warner Bros, Bayer en Holland America Line.

 

Alles wat je doet is data-driven. Wel met een toegevoegde waarde, namelijk om je campagnes zo goed mogelijk te laten presteren.

 

Je doorgrond briefings en gaat bij klanten op zoek naar de vragen die jou helpen bij het maken van tactische keuzes over kanalen. Daarbij ondersteun je het team in het adviseren en inspireren van klanten op het gebied van SEA-ontwikkelingen en oplossingen.

 

Je hebt regelmatig contact met klanten en publishers en wordt gestimuleerd om altijd rond te kijken naar nieuwe technologische mogelijkheden.

 

Je zorgt voor coördinatie samen met de Digital Consultant tussen alle betrokken partijen bij campagnes; rapporteert de resultaten van de ingezette middelen regelmatig, je volgt best practices binnen het team, signaleert tijdig en communiceert mogelijke oplossingen bij obstakels.

 

Je signaleert new business of cross-selling kansen op bestaande klanten en pakt die samen op met de Digital Consultant.

Vereisten

Je bent gelukkig nog steeds aan het lezen dus waarschijnlijk herken je jezelf in bovenstaande. Wat veel belangrijker is:

  Wat krijg jij ervoor terug?

  • De allerleukste en beste collega’s (referenties hiervoor zijn op te vragen).
  • De leukste borrels, feesten en uitjes.
  • Een omgeving die aanmoedigt om initiatief te nemen en met nieuwe ideeën te experimenteren. Je draagt actief bij aan de groei van PHD.
  • Trainingen op maat voor je persoonlijke en professionele groei.
  • De mogelijkheid om je te verbreden binnen andere disciplines zoals display en social.
  • Een salaris dat daarbij past met prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en laptop.
  • Waardering voor alles wat je doet, backslaps en shadow pings vliegen om je oren.

 

Wil je meer weten over PHD, de functie van SEA Specialist of over backslaps en shadow pings bel of mail dan nu met Marc Bergers (06 15014922 / marc.bergers@phdmedia.com).

 Wil je meer weten over PHD, de functie van SEA Specialist of over backslaps en shadow pings bel of mail dan nu met Marc Bergers (06 15014922 / marc.bergers@phdmedia.com).