Social Specialist

Functieomschrijving

PHD is op zoek naar een Social Specialist die met hetzelfde gemak data verzamelt als een ei liked op Instagram.

Met deze functie zet je een volgende stap binnen een wereld waar consumenteninzicht en mediagedrag net zo belangrijk zijn als een unieke aanpak op het gebied van mediaplanning.

Heb jij een passie voor social media, voor consumentengedrag en voor data? Lees dan verder.

 

Bij PHD is cultuur belangrijker dan al het andere. Onze cultuur is gebouwd op het DNA van onze mensen. Goedlachse strijders, ongelooflijke optimisten en eigenwijze teamspelers brengen de extra energie die PHD onderscheidt. Als jij perfect past binnen deze cultuur dan is PHD zeker iets voor jou!

 

Het leven van een Social Specialist bij PHD

 

Je doorgrond briefings en gaat bij klanten op zoek naar de vragen die jou helpen bij het maken van tactische keuzes over kanalen. Daarbij ondersteun je het team in het adviseren en inspireren van klanten op het gebied van social ontwikkelingen en oplossingen.

 

Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, opzetten, bouwen en monitoren van social advertising campagnes voor een mooi klantenportfolio, waaronder Warner Bros, Rabobank en Holland America Line.

 

Je hebt regelmatig contact met klanten en publishers en bent vrij om altijd rond te kijken naar nieuwe technologische mogelijkheden.

 

Je zorgt voor coördinatie samen met de Digital Consultant tussen alle betrokken partijen bij campagnes (creatieve bureaus, ad ops, account en klant); rapporteert de resultaten van de ingezette middelen regelmatig, je volgt best practices binnen het team, signaleert tijdig en communiceert mogelijke oplossingen bij obstakels.

 

Je signaleert new business of cross-selling kansen op bestaande klanten en pakt die samen op met de Digital Consultant.

 

Je bent een teamspeler met positieve energie en die enthousiast is om te blijven leren en ontwikkelen.

 

Je bent gelukkig nog steeds aan het lezen dus waarschijnlijk herken je jezelf in bovenstaande. Wat veel belangrijker is: 


Vereisten

Wat krijg jij ervoor terug?

  • De allerleukste en beste collega’s (referenties hiervoor zijn op te vragen).
  • De leukste borrels, feesten en uitjes.
  • Een omgeving die aanmoedigt om initiatief te nemen en met nieuwe ideeën te experimenteren. Je draagt actief bij aan de groei van PHD.
  • Trainingen op maat voor je persoonlijke en professionele groei.
  • Een salaris dat daarbij past met prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en laptop.
  • Waardering voor alles wat je doet, backslaps en shadow pings vliegen om je oren.


Wil je meer weten over PHD, de functie van Social Specialist of over backslaps en shadow pings bel of mail dan even met Denise Huisman (020 5451800 / denise.huisman@phdmedia.com).